Betingelser vedrørende samarbejde​

Fra vi har modtaget opgaven, bruger Dansk Træner Formidling op til 14 dage med at finde kandidater. Hvis klubben i den periode besætter jobbet til anden siden (uden at have informeret os om, at i har møder med andre kandidater), eller vælger ikke at besætte jobbet alligevel efter at klubben har sat os i gang med opgaven, betales et fee på 2.500 kr. ex. moms til Dansk Træner Formidling for det arbejde, som er udført pr. rekruttering

Hvis klubben vælger at tale med en eller flere af de kandidater som Dansk Træner Formidling anbefaler, skal disse kandidater kontaktes indenfor en uge efter, at kontaktoplysninger er modtaget. Hvis der går længere tid, har vi oplevet, at trænerne når, at skrive kontrakt til anden side, og så er arbejdet spildt. I det tilfælde betales et fee på 2.500 kr. ex. moms til Dansk Træner Formidling for det arbejde, som er udført pr. rekruttering.

Skrives der kontrakt på et senere tidspunkt (indenfor et år fra dags dato) med en af de kandidater, som Dansk Træner Formidling har anbefalet, betales der en godtgørelse på 100 % af vores honorar.

Hvis Dansk Træner Formidling finder en kandidat, som der efterfølgende laves aftale med, betales et fee. Prisen afhænger af om det er en ungdoms-/seniortræner der ansættes ellers sportschef.

Finder vi ingen kandidater, som passer til jobbet/klubben, er vores rekrutteringsydelse gratis.​

Hvem er vi?

Dansk Træner Formidling​

CVR: 38021540

Martin Iversen

Kenneth Iversen

Find os på kort

- Klik her

Kontakt os​

Telefon:

Martin Iversen

40 30 41 22

E-mail:

Send e-mail

Sociale medier